25 Okt

Javne nabavke kroz statistiku: Šta je sve nabavljao Institut za kukuruz Zemun polje?

  • 25. Okt 2021
  • Javne nabavke
  • TenderiLIVE
U poslednjih godinu dana, Institut za kukuruz Zemun polje je kao naručilac u postupcima javnih nabavki raspisao ukupno 63 tendera, za koje je pristiglo 353 ponuda zainteresovanih firmi.

Na listi nabavljanih dobara, radova i usluga između ostalog našli su se i putnički automobili, poljoprivredne mašine, navigaciona oprema, pregradni zidovi, električni aparati za domaćinstvo, ventilatori i uređaji za klimatizaciju, usluge avio-prevoza, reklamni materijal, korpe i koševi za otpad i smeće, radovi na ugradnji stolarije, kalendari, rokovnici i dnevnici, osnovne organske hemikalije, usluge osiguranja, delovi pogonskih elemenata, radovi na krovu, gume za teška i laka vozila, goriva...

Kada govorimo o ponuđačima, najbolji rezultat ostvarila je kompanija „Dabar“ iz Beograda sa pet ostvarenih pobeda i to na tenderima za bravarske, električarske, molersko-farbarske radove, kao radove na popravci krovova.

Po četiri pobede zabeležile su firme „Labena“ iz Beograda i „B.P. Komerc“ iz Novog Sada, dok je pobedu manje ostvario „Superlab“.

Svi ostali ponuđači ostvarivali su po jednu ili dve pobede.

Tako se na listi pobednika našla i kompanija „Autokuća Tasić“ koja je ponudom od 3.296.590,83 dinara osvojila partiju na tenderu za nabavku motornih vozila, a koja se odnosila na Volkswagen Crafter (dupla kabina) ili odgovarajući. Procenjena vrednost partije iznosila je 3.300.000,00 dinara.

„Elektronik partner“ iz Beograda je pobednik tendera za nabavku računarske opreme i materijala vrednog 2.500.000,00 dinara.

Usluge popravke i održavanja poljoprivredne mehanizacije pripale su firmi „Manual Servis“ iz Bečeja. Vrednost ugovorenog posla iznosila je dva miliona dinara.

Kompanija „Heinz Walz GmbH“ je trijumfovala na tenderu za nabavku opreme za istraživačke laboratorije ponudom vrednom 1.398.033,00 dinara.

Piće za potrebe Instituta za kukuruz „Zemun Polje“ koštalo je naručioca 805.956,88 dinara koliko je iznosila ponuda firme „Roma al“ iz Stare Pazove.

Za nabavku i isporuku prirodnog gasa zaključen je ugovor sa „Srbijagasom“ u iznosu od 13.000.000,00 dinara.

Tender za nabavku table za obeležavanje ogleda osvojila je beogradska firma „Digital print studio M“ ponudom vrednom 957.000,00 dinara.

Zemunska „Ekonomik Gradnja“ je za kontejnere ponudila 546.747,00 dinara.

Nabavka goriva bila je oblikovana u tri partije. „Knez petrol“ je osvojio partiju za gorivo za putnička vozila putem kreditnih kartica ponudom od 6.695.000,00 dinara, kao i partiju za tečni naftni gas ponudom vrednom 760.000,00 dinara. Partija za gorivo za radne mašine koje se isporučuje u cisternama pripala je NIS-u, koji je za navedena dobra ponudio 11.402.000,00 dinara.

Sa firmom “Sky multicom” iz Beograda je za usluge obezbeđenja avio i drugih karata i rezervacija hotelskog smeštaja za službena putovanja zaposlenih u inostranstvo zaključen ugovor na iznos od pet miliona dinara.

Kompletan pregled svih sprovedenih nabavki Instituta za kukuruz Zemun polje, ali i svih ostalih naručilaca, možete proveriti na sajtu www.tenderilive.com.