05 Okt

Raspisan tender za završetak radova na kompleksu otvorenih bazena u Blacu

  • 05. Okt 2021
  • Tenderi
  • Južne vesti
Građevinski i zanatski radovi, poput malterisanja zidova, bravarskih, limarskih, molerskih i keramičkih radova, hidrotehnička izolacija, telekomunikacione instalacije, samo su neki od poslova koji se traže u tenderu za završetak radova na izgradnji zgrade uprave i tehničkih prostorija u okviru kompleksa otvorenih bazena, a koji je raspisala Opština Blace. Ponude se podnose do 15. oktobra, a kriterijum za izbor izvođača je najpovoljnija ponuđena cena.

U tenderskoj dokumentaciji stoji i da je rok za završetak radova 30 kalendarskih dana od momenta uvođenja izvođača u posao.

- Radi se o završetku radova na izgradnji zgrade uprave i tehničkih prostorija u sklopu prve faze izgradnje kompleksa otvorenih bazena u Blacu. Sam objekat je 24,4 i širine 6,4 metara sa oko 100 kvadratnih metara podrumskih prostorija. Za završetak ove zgrade Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za razvoj nedovoljno razvijenih opština izdvojio je oko 7 miliona dinara, a Opština 2,5 miliona dinara – kažu u Opštinskoj upravi Blaca.

Inače, bazeni u Blacu su počeli da se grade tokom 2016. godine, a ovo kupalište čine 3 bazena na otvorenom.